Vali Çiftçi’den çay servisi

Vali Çiftçi’den çay servisi

Vatandaşlarla iç içe olmasıyla dikkat çeken Kırklareli’nin yeni Valisi Orhan Çiftçi, Babaeski ilçe gezisi sırasında kaymakamlık binasında çay ocağına girerek, çayları doldurup servis tabağına koydu

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ise, Vali Çiftçi’nin semaver başına geçip çay servisi yapmasını şaşkınlıkla izledi.Göreve başladığı 30 Haziran 2017 tarihinden bu yana kurum ve ilçe gezilerini sürdüren Vali Orhan Çiftçi, Babaeski ilçesini ziyaretinde ilginç bir olaya imza attı. Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin’i ziyareti esnasında kaymakamlık binası girişinde hemen sağ tarafta yer alan çay ocağını fark eden Vali Orhan Çiftçi, öğrencilik günlerini hatırlayarak semaver başına geçti. Burada çayları tek tek dolduran Vali Çifti, çay bardaklarını da servis tabağına koydu. Bu sırada yanında bulunan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ise, Vali Orhan Çifçi’nin semaver başına geçip çay servisi yapmasını şaşkınlıkla izledi.Vali Orhan Çiftçi, Erzincan’ın Kemah ilçesinde doğduğunu, eğitimini Ankara’da yaptığını belirterek, “Babam çaycılık yapıyordu. Okul yıllarımda çaycılık yaparak ben de babama yardım ediyordum” dedi.

KIRKLARELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN