Kocaeli ve Sakarya'da okullar tatil mi? 15 Aralık Kar tatili olan iller | Son dakika haberleri

Kocaeli ve Sakarya'da okullar tatil mi? 15 Aralık Kar tatili olan iller | Son dakika haberleri

Kocaeli ve Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Meteorolojiden kar tatili haberi. Yarın hangi illerde kar tatili var? Yoğun kar yağışı sonrası bazı illerde bugün (14 Aralık 2016) okullar tatil edildi. Peki yarın okullar için kar tatili var mı? Kocaeli ve Sakarya Valilikleri'nden kar açıklaması...

Marmara bölgesini de etkisi altına alan soğuk hava dalgası ile birlikte bugün itibariyle kar yağışı başladı. Kocaeli ve Sakarya'da yarın kar tatili var mı? Valiliklerin kar tatili açıklaması ve yarın hangi illerde kar yağışı sebebiyle eğitime ara verileceği son dakika haberlerine yazımızdan ulaşabilirsiniz...

SAKARYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya'da okullara kar tatili var mı? Sakarya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 14 Aralık Çarşamba günü 1 gün ara verildi. peki, yarın kar tatili var mı? Valilik tarafından yapılan açıklamada özellikle taşımalı eğitimin gerçekleştirildiği yerler dikkate alınarak öğrencileri sevindiren haber verilmiş, okullara bir gün süre ile kar tatili verilmişti.

SAKARYA ANLIK HAVA DURUMU

15 Aralık Perşembe günü Sakarya'da okullar tatil mi? İlgili sorunun ve kar tatili olan illerle ilgili ayrıntılara haberimizde ulaşabilirsiniz...

15 ARALIK PERŞEMBE SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ? TIKLA ÖĞREN 

Sakarya Valiliği tarafından yarın için henüz yapılmış bir açıklama yok. Sakarya'da 15 Aralık Perşembe günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair Valilik tarafından yapılacak olan açıklamaya haberimizden son dakika olarak ulaşacaksınız.

16-12/14/resized_7d493-d033fd8ekartatili.jpg

KOCAELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası ile birlikte batı illerinde de kar yağışı görülmeye başlandı. Dün gece itibariyle başlayan yoğun kar yağışı sonrası Kocaeli'nde yarın okullar için kar tatili var mı? 14 Aralık Çarşamba günü için yapılan açılamada 29 ilde eğitime bir gün süre ile ara verilmişti. bugün için eğitime ara verilen illerin isimleri şu şekilde; Sakarya'da, Ardahan, Malatya, Tunceli merkezinde ve 5 ilçesinde, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi hariç il merkezi ve diğer tüm ilçelerinde, Kahramanmaraş'ın Ekinözü, Elbistan ve Göksun ilçelerinde, Erzincan'ın da Otlukbeli, Kemah, Çayırlı, Tercan ve Üzümlü ilçelerinde, Samsun'un bazı ilçelerinde, Erzurum'da, Niğde'de, Elazığ'da, Kars'da, Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde, Kastamonu'nun 4 ilçesinde, Bayburt'ta, Karabük'ün 2 ilçesinde, Kayseri'de taşımalı eğitim yapan tüm okullar, Sivas merkez ve 6 ilçesinde, Bitlis'te, Giresun'un iki ilçesinde, Bolu'nun Gerede ilçesinde, Ordu'nun 18 ilçesinde, Düzce'de, Muş'ta, Bingöl'de, Yozgat'ta, Konya'nın 2 ilçesinde, Karaman'da ve Gümüşhane'de yoğun kar yağışı nedeniyle 14 Aralık Çarşamba günü okullar tatil edildi.

KOCAELİ ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Kocaeli Valiliği tarafından vatandaşların yoğun kar yağışına karşın dikkatli olmaları ve tedbirli davranmaları yönünde uyarılarda bulunuldu. İhtiyaç duyulmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkmak yerine toplu taşımanın kullanılması, gerekmediği sürece dışarıya çıkılmaması ve soba kullanılan evlerde baca temizliğinin güvenlik açısından yapılması gerektiğinin altı çizildi. 

16-12/14/1043850_940x531.jpg

KOCAELİ YARIN OKULLAR TATİL Mİ? KAR TATİLİ VAR MI? 

Kocaeli'de bugün başlayan yoğun kar yağışı yarın da etkisini sürdürecek. Öğrenciler Kocaeli'de kar yağışının beklenmesinin ardından okulların yarın tatil olup olmayacağını haberini merakla beklemeye başladılar. Kocaeli Valiliği ise herhangi bir açıklama yapmadı. Yarın okullar tatil edilirse anı anına sitemizde gelişmeleri bulabilirsiniz.

Yarın Kacaeli'nde okullar tatil mi? Kocaeli Valiliği tarafından yarın kar tatili olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yok. Valilik tarafından ilerleyen saatlerde yapılacak olan açıklamalara haberimizden anında ulaşabillirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN