Kocaman'dan Fenerbahçe'ye 13 bin liralık jest

Kocaman'dan Fenerbahçe'ye 13 bin liralık jest

Akhisar maçının hakemi Bülent Yıldırım ile girdiği diyalog nedeniyle PFDK'dan 13 bin lira ceza alan tecrübeli hoca, “Ceza şahsıma kesildi” dedi cebinden ödedi. Sarı-Lacivertli kulüpte yöneticiler de şahsi cezalarını kulübe ödetmiyor.

Fenerbahçe'nin Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup olduğu maçta Alper Potuk'a gösterilen kırmızı kartın ardından maçın hakemi Bülent Yıldırım'a bravo işareti yapan, soyunma odasına giderken de diyaloğa giren teknik direktör Aykut Kocaman, kendisine kesilen cezayı cebinden ödedi... Mücadelenin ardından Profesyonel Futbol disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen ve 13 bin lira ceza alan deneyimli çalıştırıcının, kişisel bir tartışmanın faturasını kulübe ödetmesinin doğru olmayacağını söyleyerek ödemeyi kendisinin yaptığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli kulüpte
yöneticiler de şahsi cezalarını kendileri karşılıyor.

VALBUENA PİŞMAN OLDU!

Bu arada Valbuena'nın eski menajeri Christophe Hutteau, 2014'te Marsilya'dan Dinamo Moskova'ya giden Fransız yıldızın bu transferden pişmanlık duyduğunu itiraf etti. 2 yıl sonra Lyon ile anlaşarak Fransa'ya dönen tecrübeli oyuncunun belki de bu sebeple kendisinden ayrıldığını aktaran Hutteau, “O günlere geri dönsek transfere karşı çıkar ve Marsilya'da kalmasını isterdim” dedi. Valbuena'nın Dinamo Moskova'ya transferi 7 milyon euro karşılığında gerçekleşmişti.

MEİRELES ADA YOLCUSU

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Raul Meireles'in Premier Lig'e döneceğini ileri sürdü. Gazete, 2015-2016 sezonunun ardından Sarı-Lacivertli takımdan ayrılan ve sonrasında hiçbir kulüp ile anlaşamayan 34 yaşındaki Portekizli futbolcu ile Swansea, West Bromwich, Leicester City ve Watford'un ilgilendiğini ifade etti. Tecrübeli oyuncu 2010-2013 yılları arası Premier Lig'de Liverpool ve Chelsea formaları giymiş, ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN