Christopher Nolan'ın Oscarlık filmi, Amazon Prime Video'ya geliyor! O tarihten itibaren izlenebilecek

Christopher Nolan'ın Oscarlık filmi, Amazon Prime Video'ya geliyor! O tarihten itibaren izlenebilecek

2023 yılında ortalığı kasıp kavuran, 7 dalda Oscar ödüllü Oppenheimer, o tarihte Amazon Prime Video'ya geliyor! Amazon Prime Video aylık ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

2024 Oscar Ödül Töreni'nde 7 farklı kategoride ödül kazanan ve gecenin en çok ödül alan filmi olan Oppenheimer, dijital platformlarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oppenheimer, Amazon Prime Video üzerinden izlenebilecek.

29 MART TARİHİNDE AMAZON PRIME VIDEO'DA

Amazon Prime Video to introduce Ads

Oppenheimer'ı izlemek için 29 Mart tarihinden itibaren Amazon Prime Video platformunu kullanabilirsiniz. Amazon Prime üyeliği başlatarak, Prime Video'daki içeriklere ek ücret ödemeden erişebilirsiniz.

Prime üyeliğiyle birlikte, Prime Video'nun yanı sıra Amazon.com.tr'deki Prime'a özel indirimler, ücretsiz aynı gün teslimat gibi avantajlardan da faydalanabilirsiniz. Ücretsiz deneme süresi sonrasında aylık 39 TL olarak ücretlendiriliyor.

Amazon Prime Video'ya abone olmak için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://www.primevideo.com.

OPPENHEIMER'IN ELDE ETTİĞİ OSCAR ÖDÜLLERİ

Christopher Nolan's 'Oppenheimer' Is an Epic About the Man Who Built the Bomb

Oppenheimer, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Film Müziği, En İyi Sinematografi ve En İyi Film Kurgusu kategorilerinde Oscar ödülü kazanan bir yapım olarak dikkat çekiyor.

OPPENHEIMER KONUSU

Oppenheimer Runtime: Christopher Nolan's Longest-Ever Film?

Film, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Oppenheimer'ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolüne odaklanan yapım, Manhattan Projesi'nin bilimsel liderliğini üstlendiği dönemi ve Oppenheimer'ın çalışmalarının dünya tarihine olan etkisini ele alıyor. Oppenheimer ve eşi Kitty'nin, bu süreçte karşılaştıkları zorluklar ve etkileyici hikayesi izleyicilere aktarılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN