Netflix'te mayıs ayında neler var? Heyecan, aşk ve yeni sezonlar sizleri bekliyor

Netflix'te mayıs ayında neler var? Heyecan, aşk ve yeni sezonlar sizleri bekliyor

Mayıs ayı Netflix'te heyecan, aşk ve yeni sezonlar dolu bir ay olacak! Birbirinden güzel diziler ve filmler sizleri bekliyor.

Mayıs ayı, Netflix'te yıldızlarla dolu diziler ve filmlerle dolup taşıyor. Aşk, macera, komedi ve daha birçok duyguyu kapsayan geniş içerik yelpazesiyle, izleyicilerin evlerine konuk olmaya hazırlanıyor. Serenay Sarıkaya'nın yıldızı parladığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ve Jennifer Lopez'in başrolünde olduğu 'Atlas' gibi yapımlar, platformda bu ay öne çıkanlar arasında.

MAYIS AYININ GÖZDE DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Kimler Geldi Kimler Geçti: Avukat Leyla Taylan, aşk acısından kurtulmaya çalışırken kendini İstanbul'un flört dünyasının içinde bulur. Leyla, bir yandan kariyerine odaklanırken, bir yandan da geçmişin gölgeleriyle yüzleşir. İlk bölüm 9 Mayıs'ta.

Bridgerton 3. Sezon: Şimdiye kadar ki en büyük skandalların yaşanacağı sezon, 16 Mayıs'ta izleyici karşısına çıkıyor. Bridgerton ailesinin gizemli dünyasına daha derin bir dalış yapın.

Atlas: Jennifer Lopez, insanlığı tehdit eden bir yapay zekâya karşı mücadele ederken, izleyiciyi soluk soluğa bir maceraya sürüklüyor. Bilim kurgu ve aksiyonun iç içe geçtiği bu film, 24 Mayıs'ta prömiyer yapıyor.

Çılgın Kahvaltılık: Kahvaltı dünyasını alt üst eden yeni bir hamur işiyle Jerry Seinfeld yine kahkahaları garantiliyor. Bu komedi serüvenine ortak olmak için 3 Mayıs'ı bekleyin.

Eric: Benedict Cumberbatch, kaybolan oğlunu bulmak için New York sokaklarında zorlu bir mücadeleye giriyor. Bu etkileyici drama, ayın son günlerinde, 30 Mayıs'ta yayınlanacak.

ÇOCUKLAR VE AİLE İÇİN

Pokémon Yeni Ufuklar: Yeni maceralara atılan kahramanlarımız, çocukları ve aileleri ekran başına kilitleyecek. 10 Mayıs'ta başlayacak bu serüven, Pokémon hayranlarını heyecanlandıracak.

Prenses Gücü: Küçük prenseslerin büyük maceraları 13 Mayıs'ta devam ediyor. Prenses Macera Akademisi'ne kabul edilmek için heyecan dolu görevler sizleri bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN