Soul müziğin parlayan yıldızı İstanbul’a geliyor

Soul müziğin parlayan yıldızı İstanbul’a geliyor

Alternatif müziğin sevilen ve yeni isimlerini buluşturan Salon İKSV, ilkbahar sezonunda da unutulmaz bir program sunuyor. Heyecan verici konserler ile müzikseverleri bekleyen Salon'da, farklı tarzlar ve duygular bir araya geliyor. Yeni bir saykedelik müzik dalgası yaratan Glass Beams, Salon'da misafir olacak.

Alternatif müziğin sevilen ve yeni isimlerini konuk eden Salon İKSV, ilkbahar sezonunda heyecan verici isimlerle dolu bir programla müzik severleri ağırlamaya hazırlanıyor. Salon’un ilkbahar sezonunda, yeni bir saykedelik müzik dalgası yaratan Glass Beams, Garanti BBVA Konserleri kapsamında ‘desert noir’ ikilisi Still Corners ve yeni nesil soul şarkıcısı Cherise, Kolektif House Konserleri kapsamında etnik ritimlerle dansa davet eden Islandman, duygu yüklü performansıyla Morpheus, saykedelik pop-rock grubu Palmiyeler, Türkçe alternatif ve R&B müziğin yeni seslerinden Kardelen ve özgür müzik kolektifi İstanbul West Side Collective yer alıyor.

22kr02-res.jpg

Salon İKSV’nin ilkbahar sezonu biletleri bugün saat 10.30’da başlayacak Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından, saat 14.30’da da genel satışa açılacak. Biletler passo.com.tr adresinden, Passo mobil aplikasyonu üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden satın alınabilecek.

Öğrenci bileti fiyatları Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 20 TL olacak. Salon İKSV’nin ilkbahar sezonu programıyla ilgili ayrıntılı bilgiler ‘saloniksv.com’ adresinden incelenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN