Kulüpler Birliği’nden Riva’ya çıkarma

Kulüpler Birliği’nden Riva’ya çıkarma

Futbolun zirvesi dün Riva’da bir araya geldi. Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut’la birlikte TFF yönetimini ziyaret etti. Buluşmada cezalar, hakemler ve VAR masaya yatırıldı.

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, yardımcıları Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut’la birlikte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi ile bir araya geldi. TFF’nin Riva’daki tesislerinde gerçekleşen buluşmada, birliğin şikayetlerinin dile getirildiği belirtildi. Kulüpler Birliği'nin 4 Ekim’de yapılan toplantısında, özellikle TFF’nin kurullarından şikayet eden birlik, konuyla ilgili olarak harekete geçeceğini duyurmuştu. Dursun Özbek, Şekip Mosturoğlu ve Ferudun Tankut’un, dünk gerçekleştirilen görüşmede TFF kurullarının uyguladığı ceza politikasından şikayet ettikleri ve toplantıda bunu dile getirdiği vurgulandı. Hafta sonunda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi hakemlerin de masaya yatırıldığı aktarıldı. Kulüpler Birliği yöneticilerinin, Süper Lig’deki 18 takımın da hakemlerden şikayet ettiğini savunarak video hakem uygulamasını (VAR) da gündeme getirdiği dile getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN