Levent Güneş yazdı... Olacak şey değil...

Levent Güneş yazdı... Olacak şey değil...

Aslında maç iyi başlamıştı. Gol yemeden maçı bitirdiğinde istediğini alacak Fenerbahçe geriye yaslanarak başladı karşılaşmaya. Gole ihtiyacı olan Beşiktaş bu yüzden topa hakim görünüyordu Kadıköy’de... Sarı Lacivertiler kapacağı toplara güveniyordu. Öyle de oldu.

LEVENT GÜNEŞ/İSTANBUL

Beşiktaş’ın bir hatasında kaptırılan top Siyah Beyazlılar’ı 10 kişi bıraktı. Pepe kızarınca Fenerbahçe için finalin kapısı sonuna kadar aralanmıştı artık... Alınacak iyi sonuç aynı zamanda ligdeki şampiyonluk yarışında da çok büyük moral olacaktı. Ancak ilk yarıda sağlı sollu köşelerden tetiğini çeken taraftar kisvesi altındaki holiganlar ikinci yarıda silahlarını Şenol Hoca’ya döndürdüler.

Şenol Güneş kafasına aldığı darbe ile yere yığıldığı anda Türk futbolu adına maalesef Kadıköy’de kara bir leke yazılmasına neden oldular. Bu cinayet teşebbüsüyle ise aslında öldürücü darbeyi Fenerbahçe’ye vurdular.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN