M. Başakşehir 3-2 Kasımpaşa

M. Başakşehir 3-2 Kasımpaşa

Medipol Başakşehir için Kasımpaşa maçı, şampiyonluk yolunda kritik viraj. Galatasaray bu akşam kaybettiği takdirde Medipol Başakşehir Süper Lig'de ilk şampiyonluğunu yaşayacak.

Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Medipol Başakşehir, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Başakşehir 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazandı. İstanbul temsilcisi bu skorla 2017-2018 sezonunu 3. sırada tamamladı. Göztepe'yi 1-0 yenen Galatasaray şampiyon olurken, Konyaspor'u mağlup eden sarı-lacivertliler sezonu ikinci olarak tamamladı. Beşiktaş ise Sivasspor'u yenmesine rağmen dördüncü oldu. Kasımpaşa'nın gollerini Mbaye Diagne kaydetti. Ev sahibi takım Edin Visca ve Emmanuel Adebayor (2) ile sonuca gitti. İkinci devrede Emre Belözoğlu bir penaltı kaçırdı.

18-05/19/emre.jpg

İSRAİL'E TEPKİ

Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan maç öncesinde İsrail askerlerinin Gazze sınırında Filistinlilere yaptığı katliam protesto edildi.

18-05/19/basak4.jpg

Tribünlerin üzerinde Türk bayrakları ile Filistin bayrakları yan yana yer alırken, kale arkası tribününde de "We are with you 90 minutes with Quds forever (Seninle 90 dakika, Kudüs ile sonsuza dek birlikteyiz.)" yazılı pankart açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN