Madonna: Beyaz Saray’ı havaya uçuracaktım, sözlerim çarpıtıldı

Madonna: Beyaz Saray’ı havaya uçuracaktım, sözlerim çarpıtıldı

ABD’de düzenlenen kadınlar yürüyüşünde katılıp, Trump’ın ırkçı politikalarını “Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüm” sözleriyle eleştiren Madonna’ya şok. Gizli Servis’ten bir kaynak, pop müziğin divası hakkında terör soruşturması başlatıldığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump’a karşı yapılan ‘kadın yürüyüşleri’ne katılan ünlü isimlerden biri de pop ikonu Madonna’ydı. Ancak törende yaptığı konuşma, Madonna’nın başını derde soktu. “Öfkeliyim. Evet, Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı da düşündüm. Ancak bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum.

Umutsuzluğa kapılmamalıyız” diyen Madonna hakkında, Gateway Pundit sitesinin bir Amerikan Gizli Servisi kaynağına dayandırdığı habere göre terör soruşturması açıldı. Madonna, konuşmasına gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaparak “Sözlerim çarpıtıldı” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN