Masterchef Uğur mu? Kerem mi? Şampiyon oldu?

Masterchef Uğur mu? Kerem mi? Şampiyon oldu?

23 Aralık Masterchef Türkiye şampiyon kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dün gece Masterchef Uğur mu? Kerem mi? Şampiyon oldu? Masterchef Türkiye yarışmasında finale kalan yarışmacılar Uğur ve Kerem birincilik için yarıştı. Dün akşam yayınlanan yarışmada jüri üyeleri yarışmacılardan tornedo yemeği yapmalarını istediler. Televizyon izleyicilerinin merak ettiği tüm detaylar ve 23 Aralık Masterchef Türkiye şampiyonu haberimizde.

23 Aralık Masterchef Türkiye şampiyon kim? sorusunun yanıtı ve dün akşam yarışmada yaşananlar haberimizde. Dün akşam sevilen yarışmada şampiyon Masterchef Uğur mu yoksa Kerem mi? 23 aralık akşamı Masterchef nefes kesen büyük final yarışmasıyla son kez izleyicilerin karşısına geldi. Uğur ve Kerem'in Mastercehf olabilmek için yarıştığı büyük final izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. 100 bin liralık büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte Aralık Masterchef Türkiye şampiyon hakkında merak edilen detaylar...

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşandı. 23 aralık akşamı MasterChef Türkiye'de Kerem ve Uğur arasında şampiyonluk heyecanı yaşandı. 

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatan MasterChef'te bu akşam final heyecanı yaşandı. Finalde son iki kişi kalan Kerem ve Uğur arasında birden fazla yarışma yapılarak farklı sistemde puanlamalar yapıldı. Türkiye'nin en ünlü şeflerinden puan alarak, finalde de imza yemeklerini yapan yarışmacılardan biri kişi daha fazla puan alarak MasterChef şampiyonu oldu. Peki, MasterChef Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte MasterChef birincisi ve büyük ödülün sahibi!

18-12/24/masterchef-ugur-mu-yoksa-kerem-mi-sampiyon-oldu.jpg

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Puanlama sistemi üzerinden son ana kadar gelen yarışmacılardan Uğur ve Kerem, final etabında canlı yayında yemek pişirdiler. İmza yemeklerini pişiren yarışmacılar, son olarak Somer, Mehmet ve Hazer şef tarafından 10 üzerinden puanlamaya tabi tutuldu.

Yapılan puanlamanın ardından en yüksek puana sahip olan isim Uğur oldu ve MasterChef Türkiye'de hayallerine ulaşan ve şampiyon olan isim ünvanına erişti.

3 FARKLI ŞEFTEN PUANLAMA

Türkiye'de Uğur ve Kerem arasında finale özel puanlama sistemi gerçekleşti. Türkiye'nin ünlü şeflerinin çalıştığı yerlere giden ve o mutfakta yemek pişiren yarışmacılar, 3 farklı şeften 10 üzerinden puan aldı. Oldukça teknik yemekler pişiren yarışmacılardan ilk etabı puanlama sistemine göre Kerem kazandı. 

BÜYÜK ÖDÜL 100 BİN TL!

MasterChef Türkiye'de bu akşam büyük bir sınav veren yarışmacılardan Uğur ve Kerem final etabında karşı karşıya geldi. Şefler tarafından verilen puanlamanın ardından MasterChef şampiyonu Uğur oldu ve büyük ödül olan 100 bin TL'yi kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN