MEB Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişiklik başvurusu ne zaman? İşte yer değişikliği başvurusu

MEB Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişiklik başvurusu ne zaman? İşte yer değişikliği başvurusu

MEB'den yapılan son açıklamada öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişiklik başvurusu ne zaman? sorusunun yanıtı verildi. Öğretmen mazerete bağlı yer değişikliği başvurusu hakkındaki detayları ve son açıklamaları haber detayda bulabilirsiniz.

MEB Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişiklik başvurusu hakkında açıklama yaptı. Bu gün sözleşmeli öğretmen atamalarını yapan Milli Eğitim Bakanlığı öğretmelerin mazerete bağlı yer değişiklik başvurusu hakkında da açıklama yaptı. İşte yer değişikliği başvurusu hakkındaki detaylar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği başvuruları 1- 7 Ağustos'ta, atamalar da 17 Ağustos’ta yapılacak.

Tercihlerini 10-15 Ağustos’ta tamamlayacak öğretmenlerin atamaları 17 Ağustos'ta, tebligat ve ilişik kesme işlemleri de 28 Ağustos’ta yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN