Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak tarihi belli oldu

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak tarihi belli oldu

Kanal D'nin en güçlü yapımlarından olacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yakında başlıyor. Herkes dizinin başlayacağı tarihi merak ediyor. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz net bir kararla duyurulmadı. Ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 13 Mart başlaması öngörülüyor. Baş rolünü Kenan İmirzalioğlu'nun oynayacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak daha ayrıntılı bilgi için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak herkes bunu merak ediyor. Biz de haberimizde dizinin başlayacağı tarihi bütün detayları ile vermeye çalıştık. Dizinin yapımcıları daha önce haberimizde belirttiğimiz gibi yayın gününü Salı olarak belirledi. Diğer günlerdeki güçlü yapımların karşısına çıkmak istemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 13 Mart Salı günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ne zaman yayınlancağını merak eden herkes bu haberle merakını gidermiş oldu. 

SÖZ VE ÇUKUR DİZİSİNİN KARŞISINA ÇIKMADI

Söz ve Çukur gibi iddialı yapımların karşısına çıkmayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ÇArşamba günü de Diriliş dizisi olduğu için yayın gününü Salı olarak belirledi. Bakalım dizinin reytingleri ne olacak nasıl bir yol izleyecek?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KADROSU

 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. O3 Medya imzalı dizinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor. 

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu’na usta oyuncular Çetin Tekindor, Metin Akpınar ve Altan Erkekli’nin yanı sıra Burak Tamdoğan Gürkan Uygun, Serkan Keskin, Ertan Saban, Funda Eryiğit ve Toprak Sağlam eşlik ediyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN