Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 3. Lig’e çıktı

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 3. Lig’e çıktı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Play-off müsabakasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, normal süresi ve uzatmaları golsüz tamamlanan maçta Mardin 47 Spor’u penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayarak Spor Toto 3

Lig’e çıktı.Mersin Stadı’nda oynanan maçı yüzlerce Şanlıurfa ve Mardin taraftarı izledi. Maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oynarken, ilk devrede gol sesi çıkmadı. Kıyasıya mücadelenin olduğu maçın ikinci yarısında ise her iki takım yine pozisyon üretmekte zorlanırken maçın normal süresi 0-0 berabere bitti. Uzatma bölümünde de gol sesi çıkmayınca maç, penaltı atışlarına gitti. Penaltılarda rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Spor Toto 3. Lige ’merhaba’ dedi. Maçın ardından oyuncular sevinçlerini Şanlıurfalı taraftarlarla birlikte yaşadı.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN