MHP Kırşehir milletvekili adayları isimleri açıklandı!

MHP Kırşehir milletvekili adayları isimleri açıklandı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran seçimlerinde Kırşehir’den milletvekili adayı olarak belirlenen isimleri açıkladı. MHP Kırşehir Milletvekili aday isimlerini ve detayları haberimizden görebilirsiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran seçimlerinde Kırşehir’den milletvekili adayı olarak belirlenen isimleri açıkladı. İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bir ve ikinci sıra isimleri belirtildi.

MHP KIRŞEHİR TEŞKİLATINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

24 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin Kırşehir’imize ve ülkemizi hayırlıra vesile olmasını diliyorum. Yapılacak olan seçimin partimizi ve ülkemiz açısında ne kadar hayati değer taşıdığının idraki içinde olduğumuzu aziz Kırşehirliler ve dava arkadaşlarımızın bilmesi gerektiğini, bu sancılı süreçte devletimizin bu sarmaldan kurtarılması için elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf ettiğimizi herkesin bilmesini istiyorum.

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimiz Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamıştır. Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Milletvekili adaylarımız ise Siyaset bilimci Kamu Yön.Uzm.Oğuz Sulusaray, ve Avukat Aydın Akpınar olarak yapılmıştır"denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN