Michael Flynn FBI'a yanlış ifade vermekle suçlanıyor

Michael Flynn FBI'a yanlış ifade vermekle suçlanıyor

Önceki ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn FBI'a yanlış ifade vermekle suçlanıyor. Flynn'in bugün ABD saatiyle 10.30'da suçlamalarla ilgili ifade vereceği açıklandı.

Eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn, Rusya'nın ABDBüyükelçisi ile olan ilişkisi hakkında FBI'a yalan söylemekle suçlandı. Flynn'in bugün mahkemede suçunu itiraf edeceği bildiriliyor.

Daha önce Amerikan New York Times (NYT) gazetesi, Flynn'in avukatlarının, Başkan Donald Trump'ın hukuk ekibiyle bilgi paylaşmama kararı aldığını yazmıştı.

Gazeteye göre bu gelişme Flynn'in, Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale edip etmediğini soruşturan eski FBI Başkanı Robert Mueller ile işbirliği yaptığını ya da bu yönde müzakereler yürüttüğünü gösteriyordu.

NEW YORK / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN