Milli piyangoda en çok hangi rakamlara ikramiye isabet ediyor? Yılbaşı şanslı rakamları | 2017

Milli piyangoda en çok hangi rakamlara ikramiye isabet ediyor? Yılbaşı şanslı rakamları | 2017

Yılbaşına ve yılbaşı çekilişine sayılı günler kalmışken en çok sorulan sorulardan bir tanersi de 'milli piyango çekilişinde ikramiye en çok hangi rakamlara isabet ediyor?' sorusu oldu. Peki, milli piyango çekilişlerinde ikramiyenin en çok çıktığı rakamlar hangisi? Hangi rakamlar daha şanslı? Yılnaşına on günden az bir zaman kalmışken yıl başı akşamlarının en büyük umudu olan milli piyango çekilişi ve piyangoda çıkan en şanslı rakamlarla sizlerleyiz.

Her yılbaşı akşamı milyonlarca insanın büyük ikramiye umutlarına da ev sahipliği yapıyor. milli piyango biletlerini alacak olan talihli adaylarının ise en çok merak ettiği soru, milli piyango ikramiyesinin en çok isabet ettiği rakamların hangileri olduğu. Peki, milli piyango biletlerinde ikramiye en çok hangi rakamlara çıkıyor? Yılbaşı biletinin en şanslı rakamları hangileri? Ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

16-12/18/700x155115_milli-piyango-9-mayis_1.jpg

EN ÇOK ÇIKAN RAKAM '3' 

Milli piyangonun rakamsal istatistiklerinde “3” rakamının çoğunlukla, ikramiyeyi en çok kazananların biletinde olduğu gözlendi.  Son 15 yıllık dönemde büyük ikramiye çıkan  biletlerin üzerindeki rakamlar incelendiğinde “3” rakamının 18 kez şans küresinden çıktığı belirlendi. “3”ü izleyen “6” ve “7” rakamları 13’er kez çıkarak en şanslı 2. rakam olurken, “5” rakamı 11 kez, “1”, “2” ve “9” rakamları ise 10’ar kez büyük ikramiye kazanan biletleri belirledi. Milli Piyango’nun Yılbaşı çekilişlerinin en “talihsiz” rakamı ise ‘0’ oldu. Son 15 yılda büyük ikramiye isabet eden Milli Piyango biletlerinin sadece 5’inde “0” rakamı yer aldı. Eğer sevdiklerinize yılbaşı hediyeleri almak istiyorsanız, milli piyango bileti güzel bir hediye seçeneği olabilir.

16-12/18/milli-piyango-hangi-rakama.jpg

Genel tavsiye ise; 3, 5, 6, 7, 1, 2 ve 9 rakamları bulunan biletleri tercih etmeniz. 

Yeni yıl yaklaşırken kimi vatandaşlar biletini aldı kimi ise bir an önce alma derdinde.

Zengin olma hayali kuran vatandaşlar 31 Aralık akşamı düzenlenecek olan çekilişten önce soluğu Milli Piyango bayileri önünde alıyor. Peki daha önceki yıllarda en çok hangi biletlere ikramiye çıktı? En çok hangi numaralara şanslı numara oldu? 10 yıldır yapılan büyük ikramiye çekilişlerinde toplam 295 milyon lira dağıtıldı. Çekilişlerde büyük ikramiyelerin tamamı çeyrek bilete çıkarken, 10 yılda 40 kişi büyük ikramiye sayesinde zengin oldu.

16-12/18/1439293699161650344.jpeg

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNDE EN ŞANSLI İL

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişlerinde en şanslı il İstanbul. 10 yıldır yapılan çekilişlerde dörde bölünen büyük ikramiyenin talihlilerinin büyük bir kısmı İstanbul'dan çıktı. 14 kez Yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesine ortak olan İstanbul’u, 4’er kez ikramiye çıkan Ankara ve Adana ile 3 kez ikramiye çıkan İzmir takip etti.

YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişlerinde büyük ikramiye son 10 yıldır hep çeyrek bilete vurdu. Yılbaşına sayılı günler kalan şu günlerde büyük talihli olmak umuduyla bilet gişelerinin önünde kuyruk olan vatandaşlar en çok çıkan rakamın bulunduğu kuponları almak için çaba sarf ediyor. Peki büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı rakamlar hangileri?

16-12/18/010120150913488525329_2.jpg

İşte en çok çıkan rakamlar;

3 RAKAMI..................12 KEZ ÇIKTI
2 RAKAMI..................10 KEZ ÇIKTI
1 RAKAMI....................9 KEZ ÇIKTI
7 RAKAMI....................7 KEZ ÇIKTI
4 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI
5 RAKAMI ...................6 KEZ ÇIKTI
6 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI

Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde ise uzak durulması gereken rakamlar da var. En az çıkan rakamlar olan  "0" ve "9"dan olabildiğince uzak durulması ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN