Mobil radar aracını önünü Porsche marka arabasıyla engelledi

Mobil radar aracını önünü Porsche marka arabasıyla engelledi

İngiltere'nin Hertfordshire kentinde bir adam sokakta duran mobil radar aracını Porsche marka arabasıyla engelledi. Aracının bagajını açık bırakarak radarın önünü kesen adam sosyal medyada kahraman ilan edildi.

[Karar]

İngiltere'nin  Hertfordshire kentinde bir bara giden adam, mekan önünde park halindeki polis aracını görünce şüphelendi. Mobil radar aracı olduğunu tespit eden adam kendi aracını polis arabasının dibine park ederek görüş hizasını engelledi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar adamı sosyal medya üzerinden kahraman ilan etti. 

16-04/29/98.jpg

PORSCHE MARKA ARACIYLA ENGELLEDİ

Olayda ilginç olan detay ise adamın arabasının markası. Porsche marka aracını polis aracının arkasına park eden adam radarın önünü kesmek için arabasının bagajını açtı. Daha sonra bara giden adam etrafta toplanan vatandaşlar tarafından kahraman ilan edildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN