Müfredata sosyal medyadan da rekor ilgi

Müfredata sosyal medyadan da rekor ilgi

MEB’in kamuoyunun görüşüne sunduğu yeni müfredat taslağı, sosyal medya üzerinden de büyük ilgi gördü. 550 milyon kez görüntülenen Bakanlık’ın resmi vatandaşlardan hesabına 13 bin 638 görüş ve öneri geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından kamuoyunun görüşüne sunulan yeni müfredat taslağı, sosyal medya üzerinden de en çok merak edilen konular arasında yer aldı. MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, 13 Ocak-10 Şubat 2017 tarihleri arasında yayınlanan taslağa, site ve e-posta adresi üzerinden gelen 185 bin görüşün dışında sosyal medya üzerinden 13 bin 638 öneri geldi.

Bakanlığın, sosyal medya üzerinden açtığı ‘@mebttkb’ resmi hesabı 21 milyon kullanıcı tarafından ziyaret edilirken, hesap 550 milyon kez görüntülendi. ‘program2017’ etiketiyle gönderilen içeriklerin çoğuna anlık olarak yanıt verildi. Yetkililer, elektronik içeriklerin tümünün derslere göre tasnifleyerek şubat ayı ortasında Antalya’da düzenlenen çalıştayda görüşe açıldığını da bildirdi. Talim ve Terbiye Kurulunca son hali verilecek müfredatın bu ay sonunda Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a sunulması planlanıyor. Yılmaz’ın onayının ardından müfredat, MEB’in internet sitesinde yayımlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN