Murat Boz ile 8 yıllık aşkını bitiren Eliz Sakuçoğlu evleniyor

Murat Boz ile 8 yıllık aşkını bitiren Eliz Sakuçoğlu evleniyor

Popçu Murat Boz'la yaşadığı 8 yıllık aşkı sayesinde magazin dünyasının yakından tanıdığı Eliz Sakuçoğlu, hayatının teklifini Beran Benan'dan aldı. Geçtiğimiz hafta ABD'ye tatile giden Sakuçoğlu, sevgilisinden aldığı evlilik teklifine "Evet" cevabı verdi.

Güzel stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun Kurban Bayramı tatili sürprizlerle geçti. Popçu Murat Boz'la yaşadığı 8 yıllık aşk ile tanıdığımız Sakuçoğlu, bu ayrılık sonrasında kalbini moda dünyasından Beran Benan'a kaptırdı.

15-10/05/120620150926399464656_2.jpg

Aşklarıyla herkesi imrendiren Sakuçoğlu ve Benan, bayram tatilini ABD'de geçirdi. İkiliye bu gezilerinde yakın arkadaşları da eşlik etti. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın yuva kurmasından sonra evliliğe daha sıcak bakmaya başlayan Sakuçoğlu'na sevgilisi ABD'de sürpriz yaptı.

Eliz Sakuçoğlu yazın evleniyor

Beran Benan, New York'ta kaldıkları otelin restoranında Sakuçoğlu'na evlilik teklifi etti. Şaşkına dönen güzel stil danışmanı, gözyaşlarıyla aşkına "Evet" cevabı verdi. Yaz düğünü yapmak isteyen Eliz Sakuçoğlu'na sevgilisi "Sen ne zaman istersen o zaman" cevabı verdi. Bu mutlu haberi sadece çok yakınlarıyla paylaşan ikili, yaz aylarında evlenecek.

Takvim

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN