Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı birlikte eğlendi

Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı birlikte eğlendi

O Ses Türkiye'de esprileriyle gündemden düşmeyen Muraz Boz, arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile eğlendi. Birbirinden farklı mekanlarda gece boyu eğelenen iki popcu kendisini takip eden muhabirlere karşı tedbirli davrandı.

İki ünlü şarkıcı Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı kendilerine eğlence gecesi düzenledi. Felektin bir gün çalmak için birlikte gece kulübüne giden murat Boz ve Soner Kabadayı'nın ilk durakları Asmalımescit'teki Soho House oldu. Akşam saatlerinde geldikleri mekanda eğlenen Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı, çıkışta muhabirlere karşı oldukça tedbirliydi.

5 dakika arayla çıktılar

Mekandan 5 dakika arayla peş peşe çıkan Murat Boz ve Sonar Sarıkabadayı'nın araçlarını arkadan bir araç takip etti. Araçta kadınların olduğu öğrenildi. İki popçu, Emirgan'da eğlenceye devam etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN