Murat Boz'u Beyaz Show'da terleten Aslı Enver sorusu

Murat Boz'u Beyaz Show'da terleten Aslı Enver sorusu

Beyaz Show'a katılan Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç geceye damgasını vurdu. 'Kardeşim Benim' filminde Aslı Enver'le tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz, dün akşam programa telefonla bağlanan hayranının sorusu karşısında zorluk çekti.

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a bu hafta şarkıcı Murat Boz konuk oldu. Aslı Enver ile aşk yaşayan 32 yaşındaki şarkıcı, programa telefonla bağlanan seyircinin "Aslı Enver'in hangi özelliğine aşık oldun?" sorusu ile zor anlar yaşadı.

16-05/28/murat-boz-1460075.jpg

'ÇOK AŞIĞIM'

"Genel bir şey söyleyeceğim aslında aşk nedensiz bir şey ve seçenekleri yok. Şundan dolayı bundan dolayı... Çok seviyorum, çok aşığım."

16-05/28/97a7b151f5d3f339c6a7f01a0933d749.jpg

'BEN DE SENİ...'

Boz'un canlı yayında bu itirafına sevgilisi Aslı Enver'den yanıt gecikmedi. Enver, sosyal medya uygulaması Instagram sayfasında sevgilisine sarıldığı fotoğrafı paylaşarak altına "Ben de seni..." notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN