Müslüm film müzikleri neler? Müslüm Baba müzikleri dinle!

Müslüm film müzikleri neler? Müslüm Baba müzikleri dinle!

Müslüm film müzikleri nelerdir? sorusu filmden sonra gündem oldu. Timuçin Esen filmdeki Müslüm Baba müzikleri dinleme linki haberimizde. Müslüm filmi bilindiği gibi Müslüm Gürses'in hayatını konu alıyor. Filmde Timuçin Esen filmde Müslüm Baba'nın şarkılarını seslendirdi. İşte Timuçin Esen'in sesinden Müslüm Baba müzikleri...

Haberimizde 'Müslüm film müzikleri neler?' sorusunun yanıtını bulabilir Timuçin Esen'in sesinden Müslüm Baba müziklerini dinleyebilirsiniz. Müslüm Baba filmi yayınlandığı ilk günden beri adeta rekor kırıyor. Her geçen gün izleyicisini ikiye katladı. haberimizde Timuçin Esen Müslüm Baba müzikleri dinleme linkini bulabilir müzikleri dinleyebilirsiniz. 

Müslüm film müzikleri en az film kadar dikkat çekiyor. Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm Baba filmi Timuçin Esen'in seslendirdiği Müslüm Baba müzikleri ilede gönülleri fethetti. Filmi izlemeye giden izleyiciler Müslüm Baba filminde ki müzikleri büyük bir merakla dinledi. Müslüm filmine giden gitmeyen vatandaşlar filmin müziklerini google gibi arama motorlarında araştırmaya başladı. Müslüm Gürses'in aile hayatı ve Muhterem Nur ile yaşadığı hayatı konu alan film gişede gördüğü ilgi kadar müzikleri ilede dikkatleri çekiyor. İşte Müslüm filmi müzikleri ve Timuçin Esen'in sesinden dinleme linki...

 

 

18-11/26/timucin-esen-muslum-baba-muzikleri.jpg

TİMUÇİN ESEN KİMDİR? NERELİDİR? KAÇ YAŞINDA? 

Timuçin Esen, 14 Ağustos 1973 tarihinde Adana’da doğdu. Aslen Niğdeli olan Esen, her ikisi de avukat olan anne babanın ilk çocuğudur. TED Ankara Koleji mezunu olan Timuçin Esen, Ankara Üniverstesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde iki yıl okuduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İtalya ve ABD’de de tiyatro eğitimi aldı. Los Angeles'daki Calfornia Instute of the Arts Ünversitesi'nde 7 yıl sinema – yönetmenlik üzerine master yaptı. Öğrencilik yıllarında Çıkmaz Sokak adında, orta metrajlı bir film çekti. Timuçin Esen, eğitimini tamamladıktan sonra yurda döndü. Kamera karşısına ilk kez Deliyle Geçen Gece isimli dizi ile geçti. 2003 yılında yayınlanan Gurbet Kadını adlı dizide canlandırdığı Hakkı Ağa rolüyle televizyon seyircisiyle buluştu. Dizinin ardından Meltem Cumbul ve Şener Şen'le beraber Gönül Yarası adlı sinema filminde oynadı. 2005'de ise Hırsız Polis isimli dizide Çınar karakterini canlandırdı. Bu dizi ile 33. Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN