Mutaassıp First Lady!

Mutaassıp First Lady!

ABD Başkanı Trump, basın toplantısında gelen bir soru üzerine eşi Melania’yı öve öve bitiremedi: “Çok kaliteli, ketum, gece dışarı bile çıkmaz.”

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında eşi Melania Trump’ın ‘geceleri dışarıya çıkmayan, yüksek kaliteli bir insan’ olduğunu söyledi. Eşi ve oğlu Barron’ın Beyaz Saray’a taşınmayacağı ve New York’ta yaşamaya devam edeceği yönündeki iddialara yanıt veren Trump, çocuğun okulunun bitmesine az bir süre kaldığını ve bu nedenle değişiklik yapmak istemediklerini söyledi.

Trump, eşi ve oğlunun okul bittikten snra Beyaz Saray’da yaşamaya başlayacağını belirtti. Eşi Melania’nın ülke için ‘harika bir temsilci’ olacağını söyleyen Trump, şöyle devam etti: “Saçma bir durum oldu çünkü haksız şekilde iftiraya uğradı, onun hakkında söyledikleri şeyler… Onu uzun zamandır tanıyorum, çok başarılı bir insandı. Çok başarılı bir modeldi. Çok iyiydi. Geceleri evine giderdi, insanlarla dışarı bile çıkmazdı. Çok ketum bir insandır. Her zaman bulabileceğiniz en yüksek kalitede insan oldu.” Eşinin başkan olarak görevi devraldığı yemin törenin ardından New York’a dönen Melania Trump, bugüne dek sadece iki kez Beyaz Saray’a gitti. Bunlardan ilki Japonya Başbakanı Şinzo Abe’nin, diğeri ise İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun ziyaretindeydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN