Neslihan Atagül'ün giydiği gelinlik ne kadar?

Neslihan Atagül'ün giydiği gelinlik ne kadar?

Kemal Doğulu ile evlenen “Kara Sevda”nın Nihan’ı Neslihan Atagül'ün düğünde giydiği iki gelinliğin detayları belli oldu.

Sibel Arna, Neslihan Atagül'ün giydiği gelinliklerin detaylarını yazdı: Atagül düğünde iki gelinlik giydi. İlki, kuğu gibi, çok zarif bir parçaydı. Berta Balilti adında İsrailli gelinlik tasarımcısına ait olduğu öğrenildi. Vücudu balık gibi saran gelinliği Vakko Wedding’den almışlar. Fiyatı 39 bin TL.

16-07/13/1-1468392055.jpg

İkinci gelinlik ise tam bir parti elbisesi. Zeynep Tosun tarafından tasarlanmış. 8 metre Fransız danteli, 12 metre ipek kullanılarak dikilen gelinlik sezonun modasına uyuyor.

16-07/13/2-1468392061.jpg

Kombinezon ve iç giyim arasında gidip gelen elbiseleri günlük hayatta da kullanır olduk. Bu yüzden Atagül’ün ikinci gelinliğinin sutyeninin görünür olmasını yadırgamayın.

16-07/13/12-metre-ipek-kullanildi-5p-_o5gbsuwrgiy-vbjkzq.jpg

Bohem bir hava katması için derin bir V yaka yapılmış. Daracık başlayan kol, dev sarkan bir kol olarak bitmiş. Hal böyle olunca gelinin dans figürleri daha da bir anlam kazandı. Gelinliğin fiyatını söylemeyen Tosun’u tebrik ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN