Nurgül Yeşilay’ın oğlu Nejat aşk acısı çekiyor

Nurgül Yeşilay’ın oğlu 
Nejat aşk acısı çekiyor

Paramparça dizisinde Gülseren karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, Raffles İstanbul'da gerçekleşen davete katıldı. Oğlu Nejat'ın aşk acısı çektiğinden bahseden Nurgül Yeşilçay; "Kaynana olmak zevkliymiş" açıklaması yaptı.

Tuba ve Koray Yavuzer çiftinin kurduğu Koray Yavuzer Mimarlık, 15'inci yılını sanat ve cemiyet hayatından birçok davetli ile birlikte kutladı. Raffles İstanbul'da gerçekleşen geceye; Berrin Okcu, Ayşe Kucuroğlu, Erdal- Begüm Ayaydın, Gül Gölge Saygı, Sitare Akdilek, Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın ve Nurgül Yeşilçay da katıldı.

15-11/13/10_334.jpg

Gelinim eğlenceli ve dürüst olsun

Gecede güzelliğiyle dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, "Ben aslında her zaman balık etliyim ama sağlığıma dikkat ediyorum. Sporumu ihmal etmem ve hiçbir zaman sıfır beden olmak için çabalamadım" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde oğlu Nejat'ın aşk acısı çektiğini söyleyen Yeşilçay, bu konuyla ilgili de konuştu: "Evet Nejat çok kötü oldu, aşk acısı çekiyor. Kaynana olmak da zevkliymiş. Benim gelinim eğlenceli ve en önemlisi dürüst olsun." Güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili ise "Evlenmeye de, depresyona girmeye de vaktim yok" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN