O kafa boşta kalmamalıydı!

O kafa boşta kalmamalıydı!

Karabükspor sınavı sonrası yağışlı havaya rağmen taraftarın kendilerini yalnız bırakmadığına dikkat çekerek, “İyi bir gece oldu” ifadelerini kullanan Kartal’ın teknik patronu Şenol Güneş, Talisca’nın kafasını öpmesini de esprili bir şekilde yorumladı: “Herhalde koşacak yer bulamadı, bana geldi. Boşta kalmasın diye öptüm.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası, “3 puanın yanı sıra moral açısından da üst seviyeye çıkmak istiyorduk. Takımın bütünlüğü önemliydi. Taraftarın böyle bir havada yanımızda olması güzeldi. İyi bir gece oldu” açıklamasını yaptı. Güneş, Talisca’nın kafasını öpmesi konusunda da “Herhalde koşacak yer bulamadı bana geldi. Boşta kalmasın diye cevap verdim” ifadelerini kullandı.

Gecenin adamı Talisca, “Şükürler olsun işler iyi gidiyor. Brezilya Milli Takımı için izlenmek çok güzel. Ülkemde büyük oyuncular var ama çok çalışırsam milli takıma girebilirim. Takımama iki güzel golle katkıda bulunmak sevindirici”şeklinde konuştu.

Yönetici Metin Albayrak ise Süper Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi nedeniyle yoğun bir trafiğin kendilerini belirterek, “Bazı maçların ertelenmesi için federasyona başvuracağız. İnşallah değerlendirirler” açıklamasını yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN