Okan Bayülgen 'Diriliş Ertuğrul' ekibinden özür diledi

Okan Bayülgen 'Diriliş Ertuğrul' ekibinden özür diledi

Ünlü komedyen Okan Bayülgen, Pantene Altın kelebek Ödülleri'nde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi hakkında söyledikleri için özür diledi.

Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi dizi" ödülüne layık görülen "Diriliş Ertuğrul" ekibi ödül sonrası konuşma yaptırılmadan sahneden indirildikleri ve özür konuşması yapan Okan Bayülgen'in esprili bir dil kullanması nedeniyle ödülü iade etmişti. 

Yaşanan bu olaylardan sonra hem Okan Bayülgen'e hem de organizasyon sahiplerine büyük tepki geldi. 

Okan Bayülgen, çok tartışılan konuşmasıyla ilgili Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu aracılığıyla Diriliş Ertuğrul ekibinden özür diledi. Semercioğlu'nun köşesinde yer verdiği açıklamada Bayülgen "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.

BU SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

 

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN