Olimpiyat oyunları doping skandallarının gölgesinde başlıyor

Olimpiyat oyunları doping skandallarının gölgesinde başlıyor

31. Yaz Olimpiyat Oyunları, doping skandallarının gölgesinde yarın TSİ 02.00'de başlıyor.

Brezilya’nın Rio de Jenario kenti, 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 31. Yaz Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak.

Bu yıl kuşkusuz önemli sayıda sporcu, Latin Amerika ülkesindeki bu mücadelede yer alamayacak.

Onlardan biri de performans arttırıcı, yasaklı madde Meldonium kullandığı gerekçesi ile kortlardan iki yıl men cezası alan tenis dünyasının yıldızı Maria Sharapova.

MİLYONLARCA DOLAR ZARARA UĞRADI

Spor dünyasının en çok kazanan kadın isimlerinden olan Sharapova, skandalın ortaya çıkmasının ardından hem itibar kaybına uğradı hem de dünya devi firmalar kendisi ile yaptığı sponsorluk anlaşmalarını askıya aldı. Sharapova, milyonlarca dolar zarara uğradı.

16-08/04/resimid_3588297.jpg

MARKA BÜYÜDÜKÇE POTENSİYELİ DE ARTIYOR

Uzmanlar, itibarı sorgulanan bir markanın, ortaya çıkacak algılardan da etkilenebileceğini söylüyor. Bir başka deyişle bir marka ne kadar büyükse potansiyel etkisi de o kadar büyük oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN