Ömür Gedik: Ferhat beni dövdü

Ömür Gedik: Ferhat beni dövdü

Gazetecilere yakalanan Ömür Gedik, ağzındaki morlukları soran basın mensuplarına şaka yaparak "Ferhat dövdü" deyince, Ferhat Göçer sinirlendi.

Kızı Tayga Gedik'in 22'nci yaşını kutlayan Ömür Gedik, daha sonra sevgilisi Ferhat Göçer'le buluştu. gazeteciler, Gedik'e dudağındaki morluğu sorunca, şakayla "Ferhat dövdü" dedi. Sonra vakumlu masajdan kaynaklandığını söyledi. 

FERHAT GÖÇER SİNİRLENDİ

Şakaya bozulan Göçer, "Ne dövmesi, ne şiddeti? Kadınlar, konuşarak dövüyor erkekleri. Onların diline düşmemek için 'Haklısın' demekle yetiniyoruz" sözleriyle, sevgilisine tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ömür Gedik "Ben olmasam küs kalırız. Kavga edince susuyor. Ben erkeğin konuşanını severim. Beni kırdığı zaman gönlümü almayı da bilmiyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN