Ospina'dan Türkiye açıklaması: Gelebilirim

Ospina'dan Türkiye açıklaması: Gelebilirim

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın bir dönem ciddi şekilde transfer etmek istediği David Opsina, Türkiye ile ilgili konuştu.

David Ospina, Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali hakkında konuştu; "Arsenal'e, düzenli oynayabileceğim bir takıma transfer olmak istediğimi söyledim. Uygun teklif gelirse, Türkiye'ye gidebilirim."

Arsenal kalecisi David Ospina, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? David Ospina'nın adı yıllardır Türk kulüpleriyle anılıyor. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu Kolombiyalı file bekçisi, son dönemde yeniden Sarı-Lacivertliler'in listesine girdi.

Ospina'ya hakkındaki iddialara yanıt verdi. Arsenal'ın yıldız file bekçisi, "Türkiye'ye gidebilirim" dedi. İşte 28 yaşındaki file bekçisinin gelecek planları...

OSPİNA: "TÜRKİYE'YE TRANSFER OLABİLİRİM"

"Transfer konularıyla menajerim ilgileniyor. Ancak şunu söyleyebilirim; uygun bir teklif gelmesi halinde Türkiye'ye gidebilirim. Aslında Arsenal'de mutluyum. Fakat düzenli bir şekilde oynayabileceğim bir takıma gitmek istediğimi kulübüme bildirdim. Onlar da bana teklif gelmesi halinde zorluk çıkarmayacaklarını söylediler. Neler olacağını bekleyip göreceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN