Pandemiyle açık hava mağazacılığa talep arttı

Pandemiyle açık hava mağazacılığa talep arttı

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıktı. 350 metrelik cadde üzerinde yer alan dükkanlar pandemi döneminde ihtiyaç duyulan açık hava mağazacılık konseptini sunuyor.

DENİZHAN ERKOÇ / KARAR

Tahincioğlu Gayrımenkul’ün Nidapark Küçükyalı projesi içinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçecek olan Nidapark Küçükyalı projesi içinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları için 60 ay 0 faiz dahil olmak üzere uygun ödeme koşulları sunuluyor. Banka kredisiz, vade farksız satın almayla birlikte dükkanların taksit ödemelerine ikinci yılda başlanması da cazip olanaklar arasında yer alıyor.

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projelerinden Nidapark Küçükyalı’da yer alan Palladium Cadde Küçükyalı ile pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan açık hava mağazacılığı konsepti sunuluyor. 350 m uzunluğundaki cadde üzerinde konumlanan mağazalar, 2019 verilerine göre bölgede E5 üzerinden haftada yaklaşık 1 milyon aracı geçtiği lokasyonda yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesi içerisinde yer alan 300 konutluk Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının teslim sürecinin tamamlandığını ve yaşamın başladığı söyledi. Tahincioğlu, Palladium Cadde Küçükyalı’da ticari ünitelere gelen yoğun ilgi nedeniyle birinci faz satışlarını öne çektiklerini belirterek “Özellikle cadde mağazacılığına duyulan ihtiyaç buranın önemini arttırdı” dedi. Özcan Tahincioğlu, projenin birinci faz satışlarına başlanması nedeniyle yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Projemiz içerisinde sağlıklı alışveriş konseptine uygun olarak planlanan 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı, bir çok tanınmış markaların bulunacağı mağazaları, Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan restoranları, günün yorgunluğunu atacak mekânları ve çocuklar için oluşturulacak eğlenceli oyun alanları ile dışarı çıkma ve alışveriş merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak değişen yaşam biçimleri ve ihtiyaçlarına yanıt verecek. Palladium Cadde Küçükyalı ticari ünitelerimize çok yoğun bir ilgi var. Bu sebeple satışını öne çekerek 1. fazının satışlarına çıkma kararı aldık. Özellikle cadde mağazacılığına duyulan ihtiyaç buranın önemini arttırdı.” Tahincioğlu’nun verdiği bilgiye göre alıcılara cazip ödeme olanakları da sunuluyor. “Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli” ile 60 ay 0 faiz veya banka kredisiz, dosya masrafsız, vade farksız ve hayat sigortasız 120 ay 0,79 vade farkı ile sahip olunabilecek ticari üniteler için ödemelere teslimlerle birlikte başlanabiliyor.

ULAŞIMDA DA CAZİP

Palladium Cadde Küçükyalı, metro durağına yakınlığı ve E-5 Karayolunun üzerinde bulunması nedeniyle konut ve ofis sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Proje, Bağdat Caddesi’ne yakın. Ayrıca Bostancı İskelesi’ne 3 km uzaklığıyla da deniz ulaşımı olanağına da sahip. Sabiha Gökçen Havalimanı’na karayoluyla 25 dakika mesafedeki proje 2019 verilerine göre bölgede E5 üzerinden haftada yaklaşık 1 milyon aracın geçtiği lokasyonda yer alıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN