Paris Hilton'ın kardeşi, Rotschild ile evleniyor

Paris Hilton'ın kardeşi, 
Rotschild ile evleniyor

Paris Hilton'ın kız kardeşi Nicky Hilton ve dünyanın en zengin ailelerinden Rotschild'ların torunu James Rotschild bugün evleniyor.

Geçmişi skandallar ve spekülasyonlarla dolu iki aile, bugün akraba oluyor. Hilton'ların popüler üyelerinden, Paris Hilton'ın kardeşi Nicky Hilton, dünyanın bankacılık ve para yönetimi konusunda dev ailelerinden Rotschild'ların torunu James Rotschild ile bugün evleniyor.

Bu düğün, ailelerin servetinden de bekleneceği gibi lüksüyle göz kamaştıracak. 30 yaşındaki damat ve 31 yaşındaki gelinin düğünü, Lady Diana'nın sarayı olan Kensington Sarayı'nda gerçekleşecek.

15-07/10/hilton-rotschild.jpg

Nicky Hilton'ın gelinliğinde Valentino imzası bulunurken, fiyatının 50 bin sterlin olduğu tahmin ediliyor. Yüzük ise dudak uçuklatacak cinsten! Nicky Hilton'ın evlilik için tercih ettiği yüzük tam 1 milyon steriln değerinde.

Dünyanın en zengin ailelerinden biri

Bankacılık, para yönetimi ve otelcilik alanında dev olan Rotschild ailesi, "dünyanın bütün parasını yönettiği, ülkelerarası savaşlarda rol üstlendiği" şeklinde dedikodularla sıklıkla anılan dünyanın en zengin ailelerinden. En yaşlı erkek üyenin baron kabul edildiği ailede, servetin ortaya çıkmaması için asla alenen miras paylaşımı yapılmıyor ve evlilikler de aile dışından olmuyor. Bu yüzden Rotschild'ların büyük çoğunluğu, kuzenleri ile evli. James Rotschild'ın bu geleneğe rağmen Nicky Hilton'la evlenecek olması romantik bir birleşmeden çok ailelerin ortaklığı gibi yorumlansa da genç gelin ve damat halinden memnun görünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN