Paris'teki saldırı anı kamerada!

Paris'teki saldırı anı kamerada!

Paris'te 129 kişinin öldüğü saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir IŞİD militanının bir restorana yaylım ateşi açma anı görülüyor. Restoranda o anlarda can pazarı yaşanıyor.

Paris'te Cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısının dehşet anları güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Daily Mail Gazetesi'nin ulaştığı güvenlik kamerası görüntüleri saldırıya uğrayan kafelerden birine ait. IŞİD militanı kafeye aniden yaylım ateşi açıyor.

Kafenin önünde ve içinde oturanlar can havliyle kendilerini yere atıyor. Kapının önüne gelip kadraja giren militan bir an uzaklaşıyor. Ancak masaların altına yatmış kadını görünce geri dönüyor.

Silahı üzerine doğrultuyor ama ateş etmekten vaz geçerek kafenin önünden uzaklaşıyor. Teröristin gittiğini gören kadın da elleri havada yerden kalkıyor.

İşte o dehşet anları:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN