Parkta ölü bulundu dövüldüğü belirlendi | Eskişehir haberleri

Parkta ölü bulundu dövüldüğü belirlendi | Eskişehir haberleri

Eskişehir'de bir parkta dayak ve kesici alet ile öldürülen 62 yaşındaki Selami Turfan'ın cesedi bulundu. Memur emeklisi Selami Turfan'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şirintepe Mahallesi Saraçoğlu Havacılar Parkı'nda sabah saat 06.30 sıralarında bir kişinin yerde hareketsiz halde yattığını görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri, Selami Turfan'ın öldüğünü belirledi. Vücudunun çeşitli yelerinde darbe ve kesici alet izleri olan Selami Turfan'ın dövülerek öldürülmüş olduğu, olayın şüphelilerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Memur emeklisi Selami Turfan'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı, soruşturma sürüyor.



ESKİŞEHİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN