Pelin Akil kimdir? Anıl Altan'dan sevgilisi Pelin Akil'e evlenme teklifi

Pelin Akil kimdir? Anıl Altan'dan sevgilisi Pelin Akil'e evlenme teklifi

Anıl Altan'dan Pelin Akil'e evlenme teklifi geldi. Uzun süredir birlikte olan oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan aşklarını evlilik ile süsleyecekler.

Altan dün gece sevgilisi Pelin Akil'e doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı.

Büyükada'daki bir otelde doğum günü partisi düzenleyen Akil, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' dedi. Ünlü çiftin Ağustos ayında dünyaevine gireceği öğrenildi.

16-04/18/pelinic.jpg

PELİN AKİL KİMDİR?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbulda dünyaya geldi.Boyu 1.72 kilosuda 58’dir.Babası Boşnak annesi ise Makedon göçmenidir.İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünü 2 sene okuduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde öğrenimine devam etmektedir.

Sinema,Tiyatro ve Dizi oyuncusu olan güzel Oyuncu Marika’nın Serveti adındaki tiyatroda oynadı.Birçok reklamda oyunculuk yaptı.Fox Tv ekranlarında çok uzun süre oynamış olan dizisi Arka Sıradakinler dizisinde Zehra karakteri ile tam 4 sene oynama başarısı gösterdi.Trt1 ekranlarında oynamış olan Kurt Kanunu adındaki dizide Ballı Naciye karakterini canlandırdı.Ardından yine TRT televizyonlarında Seksenler dizisinde oynadı ve Seçil karakterini canlandırdı.2012 tarihinde Suskunlar Nisan karakteri ile televizyona çıktı.2014 Tarihinde Kızılelma ve Aşktan Kaçılmaz dizilerinde oynadı.

Pelin Akil Oynadığı Diziler

2014 – Aşktan Kaçılmaz (Yasemin)
2014 Kızılelma (Zeynep Gevher)
2013 İnadına Yaşamak (Sedef)
2013 Su ve Ateş (Nupelda)
2012 Osmanlı Tokadı (Irmak Güzel)
2012 Suskunlar (Nisan)
2012 Seksenler (Seçil)
2011 Kurt Kanunu (Ballı Naciye)
2007-2011 Arka Sıradakiler(Zehra)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN