Biz deniz üzerine havalimanı yaptık, İzmir'i su bastı

Biz deniz üzerine havalimanı yaptık, İzmir'i su bastı

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Trabzon mitinginde halka hitap etti. "Biz deniz üzerine havalimanı yaptık. CHP'nin yönettiği İzmir'i su bastı. Venedik İzmir'e gelmiş. Bir şehri yönetemeyene Türkiye verilir mi?" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Trabzon mitinginde halka hitap ediyor.

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Trabzon her zaman yanımızda oldu. Bugün Cumhurbaşkanımızla beraber Ordu-Giresun havalimanını açtık. Bir yanda suyu doldurup havalimanı yapan bir parti var diğer yanda Eski Türkiye Partisi var.

"Önce İzmir'i selden kurtarın..."

Biz deniz üzerine havalimanı yaptık. CHP'nin yönettiği İzmir'i su bastı. Venedik İzmir'e gelmiş. Bir şehri yönetemeyene Türkiye verilir mi? Kılıçdaroğlu önce İzmir'i su baskınlarından kurtarsın ondan sonra proje açıklasın.

Kılıçdaroğlu Merkez Türkiye'yi yeni keşfetmiş. Yürüyen merdivene ters biniyor beni kitabımı da son sayfadan okumaya başlamış.

MHP bölücülerle yan yana

MHP bölücülerle yana. İç Güvenlik yasasında da yan yanaydılar. Birlikte molotofu savundular.

HDP eş başkanı bunu DHKP-C yapmamıştır diyor. teröristlerle iş birliğini görüyor musunuz? Buradan Demirtaş'a soruyorum neden DHKP-C'yi savunuyorsun. CHP MHP HDP Paralel DHKP-C kandil hepsi birden karşımızda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN