Quaresma kariyerinin asist rekorunu kırdı | Spor haberleri

Quaresma kariyerinin asist rekorunu kırdı | Spor haberleri

Son haftaların formda ismi Quaresma, 10 asiste ulaştı, kariyer rekorunu kırdı. Portekizli yıldız ayrıca son 4 Süper Lig maçında 1 gol, 5 asistle tam 6 gole katkı yaptı

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş adına sezonun en formda isimleri arasında yer alan Ricardo Quaresma dün geceki performansıyla yalnızca takımına katkı sağlamakla kalmadı, kariyeri için de çok anlamlı bir 90 dakika geçirdi.

Siyah-Beyazlı forma altında bu sezon ligdeki 19. maçına çıkan Portekizli yıldız, Cenk’in attığı golde 10. asistini yaparak zirvedeki Wesley Sneijder’i yakaladı. Sporting, Porto, İnter, Barcelona gibi dünya devlerini formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu, kariyerini en fazla gol pası verdiği sezonuna ulaşmış oldu. Özellikle son haftalarda büyük çıkış yakalayan Q7, son 4 Süper Lig maçında 1 gol, 5 asistle tam 6 gole katkıda bulunmuş oldu.

CENK'E KATKI SAĞLADI

Ceza alanına gönderdiği adrese teslim ortalarıyla adeta resital sunan Quaresma’nın Cenk Tosun ile yakaladığı uyum da hayli dikkat çekici. Öyle ki Kartal’ın başarılı hücumcusu, Cenk Tosun’un Süper Lig’de attığı son beş kafa golünün asistini yapan isim oldu.

ASİST KRALLIĞI

Ricardo Quaresma    Beşiktaş    10

Wesley Sneijder    Galatasaray    10

Jeremain Lens    Fenerbahçe    8

Deniz Türüç    Kayserispor    6

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN