Reina canisinin yakalandığı ev kiracıdan kiralık

Reina canisinin yakalandığı ev kiracıdan kiralık

Reina saldırganının yakalandığı dairenin 'kiracıdan kiralık' olduğu ortaya çıktı. Karar'ın aldığı bilgiye göre, Suriyeli A.A adlı bir göçmen tarafından kiralan daire daha sonra 15 Ağustos 2016’da 6 aylığına, aylık 750 TL’den Iraklı Ali Jameel Muhammed tarafından tutuldu. Muhammed baskında gözaltına alındı.

Gece kulübü Reina'd 39 kişiyi katleden Abdülkadir Masharipov'un yakalandığı evle ilgili ortaya çıkan bilgiler Suriye uyruklu A.A'nın kim olduğu sorusunu gündeme getirdi. Karar'ın aldığı bilgiye göre, terör evi yaklaşık 2 yıl önce A.A. adlı kendisini Suriyeli olarak tanıtan bir kii tarafından kiralandı. Kiralayan kişinin daha sonra evden ayrılarak evi başkalarına kiraladığı ve son olarak 6 ay önce Abdulkadir Masharipov ile birlikte yakalanan Iraklı Ali Jameel Muhammed tarafından tutulduğu belirtildi.


Abdulkadir Masharipov önceki gece böyle gözaltına alındı. 

Evin günü birlik kiralanan konutlardan olmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN