Reina katili böyle yakalandı: Binadan çıkarıldı araca bindirildi

Reina katili böyle yakalandı: Binadan çıkarıldı araca bindirildi

Reina katliamını gerçekleştiren terörist Abdulkadir Masharipov'un yakalandığı bina ve çevresindeki hareketlilik kameralara yansıdı.

Reina katliamını gerçekleştiren terörist Abdulkadir Masharipov'un kıskıvrak yakalandığı operasyonda bina ve çevresinde sıradışı hareketlilik yaşandı.

OTOMOBİLE BİNDİRİLDİ

Operasyonun dışarıya yansıyan görüntüsü, aralarında teröristin de bulunduğu 3'ü kadın 5 kişinin binadan teker teker çıkardıkları anlardı. Iraklı şüpheli polislerin arasında bir otomobile bindirilirken, sokağın bir başka bölümünde Reina saldırganı polislerin arasında bir başka otomobile bindiriliyordu.

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Aralarında çelik yelek giyenlerin de olduğu operasyon timleri Masharipov'u başını yere eğerek otomobile bindirdi. Türkiye'de başlayıp dünyanın gündemine oturan operasyona yakından tanık olan mahalledeki bazı kişiler de bu anları cep telefonlarına kaydediyordu.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN