Reina katliamına ‘kadın’ ödülü!

Reina katliamına ‘kadın’ ödülü!

Esenyurt'ta yakalanan Reina katliamcısının yanındaki 3 kadının sırrı da çözüldü. Kadınların, Reina katliamının ‘ödülü’ olarak IŞİD tarafından Masharipov’a 'sunulduğu' siyahi kadının ise onunla dini nikahla evlendirildiği ortaya çıktı.

Tacik asıllı Özbek vatandaşı IŞİD’li Abdulgadir Masharipov'un sorgusunda, birlikte evde yakalandıkları Afrikalı 3 kadının gizemi çözüldü.

17-01/19/kadin-2.jpg

Kadınların, Reina'da 39 kişiyi katletmesinin ‘ödülü' olarak IŞİD tarafından Masharipov'a sunulduğu belirlendi.

17-01/19/not2.jpg

HEM FİZİKÇİ HEM BİLGİSAYAR UZMANI

Habertürk’ten Müslim Sarıyar’ın haberine göre; teröristin Dina A.'ya dini nikâh kıydığı tespit edildi. Evdeki Dina imzalı “Seni seviyorum” notu dikkat çekmişti. Afganistan'daki bağlantıları araştırılan Masharipov'un bilgisayar uzmanı olduğu, Musul'da savaştığı öğrenildi. Masharipov’un Özbekistan’da bir üniversitede fizik eğitimi aldığı ortaya çıkmıştı.

REİNA SALDIRGANININ KALDIĞI EV

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN