Restorasyon Volkan ve Emre'yle başladı

Restorasyon Volkan ve Emre'yle başladı

Fenerbahçe'de Victor Pereira'nın gelmesiyle değişim rüzgarları başladı. Uzun yıllardır forma giyen birçok oyuncu ile yollar ayrılırken, yeni yıldızlarla anlaşmanın yolları arandı. Takımdaki Emre ve Volkan'ın geleceği ise merak konusu.

[Karar]

Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gelmesiyle değişim rüzgârları esiyor. Portekizli teknik adamın ilk icraatı, yeni sezon hazırlıklarını bir hafta önceye alması oldu.

İlk antrenman 25 Haziran'da

Oyuncularına en önemli kriterin antrenman olduğunu belirten Pereira, takıma 25 Haziran'da top başı yaptıracak. Sarı-Lacivertlilerde uzun yıllardır süregelen birçok alışkanlığı değiştirmeye kararlı olan 46 yaşındaki hocanın tavrının Başkan Aziz Yıldırım'ın da yüzünü güldürdüğü belirtiliyor.

Yeni bir yapılanmaya giden ve bu konuda oldukça kararlı olan Portekizli Pereira, tatil yapmadan Fenerbahçe'nin maç kasetlerini izlemeye başladı ve yönetime bu doğrultuda rapor sundu.

Fenerbahçe'de bir devrin sonu

Tam 12 yıldır sarı lacivertli formayı terleten Selçuk Şahin'in yanı sıra, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Pierre Webo ile yollarını ayırdığını geçen günlerde duyurmuştu.

Kaleye yabancı istedi

Özellikle takımın kıdemli oyuncuları üzerinde duran Pereira ve ekibinin, Volkan'ın kritik hataları ve yaşınında 33 yaşında olması nedeniyle kaleye yabancı bir takviye istediği öğrenildi. 

15-06/24/1301130-28015468-1600-900-1435165424.jpg

40 yaşına kadar oynamak istediğini daha önce belirten Volkan, bunun yanında takdir hakkının yönetimde olduğunu, verilecek karara saygı duyacağını söyleyerek çıkabilecek bir krizin önüne geçmiş oldu. Ayrıca Volkan, takımın abileri olarak yeni gelenlere rakip olacak olsakta kucak açmaktan çekinmeyiz diyerek medyada çıkan yeni kaleci geliyor Volkan gidiyor ve yedek kalması Volkan'ı küstürdü ifadelerini de yalanlamış oldu.

Yerli oyunculara tam not

Portekizli teknik adamın yerli oyuncuların özellikle Gökhan, Caner ve Mehmet Topal'ın performanslarından memnun kaldığu belirtiliyor.

Fenerbahçe'de tarihinde bir ilk

Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle radikal kararlar alınmaya devam ederken, tarihinde de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. İlk kez yönetimin yeni bir uygulamaya giderek garanti para vermeden maç başına anlaşma yapması bekleniyor. Bunu Emre Belözoğlu'na yapılacak olan teklifte ilk kez uygulayan yönetim,  Emre'ye 1 yıllık anlaşma ve maç başına 50 bin Euro verileceği 30 maçı geçerse bu para 75 bin Euro’ya çıkartılacağı konuşuluyor. Sarı-Lacivertliler’de ilk kez uygulamaya konulan bu anlaşmanın diğer yerli oyuncularda da denenebileceği öğrenildi. Özellikle yıllık 2.5 milyon euro alan kaleci Volkan’a da böyle bir teklif yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN