Reuters'tan şok iddia: Düşen Rus uçağında terör şüphesi

Reuters'tan şok iddia: Düşen Rus uçağında terör şüphesi

Reuters Ajansı, Mısır'da düşen ve 224 kişiye mezar olan Rus uçağını IŞİD bağlantılı bir örgütün düşürdüğünü ileri sürdü. Ajans, IŞİD bağlantılı örgütün uçağın düşürülmesini üstlendiğini duyurdu.

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Şarm El Şeyh-St. Petersburg uçuşunu gerçekleştiren 9268 sefer sayılı Rusya'ya ait yolcu uçağı 30 bin fitten çöle çıkılmıştı. Uçaktaki çoğu turist 224 yolcu hayatını kaybetmişti. Kazanın nedeni ikiye bölünen uçağın bulunan karakutusu incelendikten sonra ortaya çıkacak.
 
 
Rusya Havacılık Ajansı, Şarm El Şeyh-St. Petersburg uçuşunu gerçekleştiren 9268 sefer sayılı uçağın, kalkışından 23 dakika sonra radar bağlantısının kesildiğini teyit etti. Uçakta, çoğunluğu Rus turistlerden oluşan en az 224 yolcunun bulunduğu belirtildi. 

Uçağın uydudaki hareketi:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN