Rıdvan Dilmen'den Mehmet Ekici iddiası

Rıdvan Dilmen'den Mehmet Ekici iddiası

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mehmet Ekici transferiyle ilgili olarak aldığı bir istihbaratı canlı yayında açıkladı. Dilmen, Beşiktaş ve Trabzonsporlu yöneticilerin bugün transfer için bir araya geldiğini ancak Ekici'nin bu görüşmeye gitmediğini belirtti.

Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan futbolcusu olan Mehmet Ekici'yle ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen transferle ilgili aldığı bir istihbarat bilgisini canlı yayında açıkladı.
Dilmen, "Trabzonsporlu yöneticiler ve Beşiktaşlı yöneticiler bugün Trabzon'da bir araya gelmiş ama, Mehmet Ekici gitmemiş toplantıya" ifadelerini kullandı. Bu gelişme Mehmet Ekici transferindeki krizin devam ettiği şeklinde yorumlanırken oyuncunun transferin son gününe kadar ikna edilmeye çalışılacağı aktarıldı. Fenerbahçe cephesi ise Ekici transferinde son güne kadar umudunu sürdürecek.

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yaptığı açıklamayla Mehmet Ekici için Beşiktaş'la anlaştığını duyurmuş ve futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer defterinin kapandığını ifade etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN