Rus uçakları Suriye köylerini vurdu: 50 sivil hayatını kaybetti

Rus uçakları Suriye köylerini vurdu: 50 sivil hayatını kaybetti

Rus uçakları, terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Deyru'z Zor kentine bağlı Bolil ile Tabiye köyleri bombaladı. Saldırı sonucunda 50 sivil hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Suriye'nin doğusundaki Deyru'z Zor vilayetine bağlı Bolil ve Tabiye köylerine Rus savaş uçakları tarafından düzenlenen saldırısı sonucu 50 sivil hayatını kaybetti.

Rusya'dan yine sivil katliam: 50 ölü

Rus uçakları, terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Deyru'z Zor kentine bağlı Bolil ile Tabiye köylerini bombalaması sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı.

Sivil savunma ekiplerinin çok sayıda yaralıyı enkaz altından çıkardığını ve ölenlerin toplu olarak defnedildiğini aktaran kaynaklar, Rus saldırılarında çok sayıda evin yıkıldığını ve hasar gördüğünü ifade etti.

Halep'in kuzeyinde muhaliflerin terör örgütü DAEŞ ve PYD'yle olan cephe hattına saldıran Rus uçakları, DAEŞ'in kontrolündeki Rakka, Deyru'z Zor, Halep'in kuzeydoğusundaki Munbic ile Bab ilçesinde sivil yerleşim yerlerini bombalıyor.

SURİYE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN