Rüştü Reçber: Pereira hücum futbolu için geç kaldı

Rüştü Reçber: Pereira hücum futbolu için geç kaldı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira'nın futbolundaki yükselişi futbol adamlarıyla konuştuk. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Rüştü Reçber, Pereira'nın hücum futbolu oynatmasında geç kaldığının altını çizdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası Cüneyt Çakır'ın performansı kadar, Sarı-Lacivertlilerin hocası Vitor Pereira'nın da başarılı yönetimi konuşuldu. Karar olarak deneyimli futbol isimleriyle Vitor Pereira üzerinden Fenerbahçe'yi konuştuk.

İşte futbol adamlarının Pereira yorumu;

Yılmaz Vural: Takımı tanımaya başladı

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural derbiyle ilgili Vitor Pereira için; ‘İlişkilerini biraz daha toparladı hem futbolcularla hem de basınla. Takım yapısını gördükçe ve takımı tanıdıkça oyuna müdahaleleri daha iyi olmaya başladı’ diye konuşurken, Pereira’nın eksikleri içinse konuşmaktan kaçındı.

Reha Kapsal: Gerçek bir derbi izletti

Teknik direktör Reha Kapsal, Pereira’nın takıma ilk geldiğinde tanıyamamasının kendisini kötü etkilediğini ifade ederken, derbideki oynattığı futbolu ise çok beğendiğini söyledi. Kapsal, Pereira’nın taraftarlara gerçek bir derbi izlettiğini ve derbiye çok önceden hazırlık yaptığını ise altını çizdi.

İsmail Kartal: İkinci olursa kötü hoca olacak

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Pereira’nın herkesin istediği ve beklediği bir futbol oynattığını söylerken, hocanın eksikleri için ise konuşmanın erken olduğunu açıkladı. Meslektaşı hakkında eleştiri yapmayı çok doğru bulmayan Kartal, Pereira ligi şampiyon bitirirse iyi hoca, ikinci bitirirse kötü hoca diye anılacağını söyledi.

Rüştü Reçber: Hücum futbolu için geç kaldı

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Rüştü Reçber, ‘Pereira’nın derbide elindeki kadroyla ne kadar iyi işler yapabileceğini bizlere gösterdi’ diye konuştu. Reçber, ’Portekizli hocadan şuanki beklenti daha fazla hücum içinde olabilecek bir Fenerbahçe izletmesi ancak bunu uygulamak için biraz geç kaldı’ diyerek Pereira’ya ise inceden bir eleştiri yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN