Rusya: ABD seçimlerde kaos yaratmaya çalışıyor

Rusya: ABD seçimlerde kaos yaratmaya çalışıyor

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD'nin 18 Mart'ta yapılacak Rusya devlet başkanlığı seçimlerine nüfuz etmeyi amaçladığını ve kaos yaratmaya çalıştığını belirtti.

Federasyon Konseyi'nde düzenlenen 'Moskova'nın iç işlerine müdahaleye karşı koyma' konulu toplantıda konuşan Ryabkov, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın Washington'un 18 Mart'taki devlet başkanlığı seçimlerine nüfuz etmeyi amaçladığını ve kaos yaratmaya çalıştığını tespit ettiğini vurguladı.

Son yıllarda devlet başkanlığı ile Duma seçimlerine hazırlık döneminde ve seçimlerin yapıldığı dönemde Rusya'nın iç işlerine müdahale girişimlerinde özel bir hareketlilik kaydedildiğini söyleyen Ryabkov, "Benzer arzular, bu seçim kampanyası döneminde de açık şekilde görülüyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı, bu durumu tespit etti ve ilgili birimlerimiz bu konu üzerinde yoğun ve etkili biçimde çalışıyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN