Saffet Sancaklı: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve ülkemize döndük

Saffet Sancaklı: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve ülkemize döndük

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan ve Bakanların sürekli yurt dışı seyahatleri oluyor, MHP'den de bu seyahatler için milletvekili talebinde bulunuldu. Programlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve ülkemize döndük" dedi.

Sancaklı, partisinin Grup Toplantısı'nın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sırasında heyette yer almasına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

PARTİM GÖREVLENDİRDİ

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan ve Bakanların sürekli yurt dışı seyahatlerinin olduğunu, MHP'den de bu seyahatler için milletvekili talebinde bulunulduğunu ifade eden Sancaklı, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyaretine eşlik etmek amacıyla partiden kendisinin görevlendirildiğini belirtti.

TÜRKİYE MESELELERİNİ KONUŞTUK

Türkiye-Hindistan arasındaki devletler arası görüşmelere ve iş dünyası arasındaki forumlara katıldıklarını dile getiren Sancaklı, "Programlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve ülkemize geri döndük. Cumhurbaşkanı ile uçakta ve orada beraberdik, kendisiyle zaten çok eskiden tanışıyoruz. Kendisiyle genelde Türkiye'nin meselelerini konuştuk. Güzel sohbetler ettik" diye konuştu.

MHP'Lİ BAKAN İDDİALARINA BAHÇELİ'DEN CEVAP

Saffet Sancaklı'nın geziye katılması 'MHP'li bakan' iddialarını gündeme getirmişti. Bahçeli bugünük grup toplantısında bu iddialara şöyle cevap verdi:

"Gün gelir MHP’ye de tek başına iktidar nasip olur inşallah.MHP nasıl bir partidir? Başkalarının eksiğini giderecek yama mıdır?" MHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hindistan ziyaretinde uçakta Saffet Sancaklı'nın olmasına ilişkin soruyu da yanıtladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN