Sahte parayla sigara ve patates almak isterken yakalandı

Sahte parayla sigara ve patates almak isterken yakalandı

Samsun'da sahte 100 lira ile 1 paket sigara ve 1 kilo patates satın almak istediği iddia edilen 26 yaşındaki Mehmet Ç. ile olayla bağlantısı olduğu belirlenen 19 yaşındaki Doğuşcan P. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da dün Atakum İlçesi Abdullah Gül Bulvarı'nda meydana gelen olayda Mehmet Ç. bir markete girip 1 paket sigara ve 1 kilo patates aldıktan sonra iddiaya göre kasiyere sahte 100 lira uzattı. Kasiyer paranın sahte olduğunu anladı. Bu sırada aynı markette alışveriş yapan ve para ödemek için kasada sıra bekleyen polis memuru da parayı inceleyip sahte olduğunu belirleyip Mehmet Ç.'yi yakaladı. Daha sonra olay yerine çağırılan polise teslim etti.

Şüpheli parayı arkadaşı Doğuşcan P.'den aldığını ve sahte olduğunu bilmediğini söyledi. Polis ifadenin ardından diğer şüpheliyi de yakalayıp gözaltına aldı. Doğuşcan P.'de paranın sahte olduğunu bilmediğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SAMSUN/DHA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN