Şampiyonlar Ligi finalinde Türkiye bayrağını kaldırdılar

Şampiyonlar Ligi finalinde Türkiye bayrağını kaldırdılar

Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Türk bayrağı damga vurdu. Real'in kupayı kaldırdığı sırada bir futbolseverin açtığı bayrağa müdahale edildi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid, Atletico Madrid'i seri penaltı atışlarında 6-4 mağlup ederek toplamda 11. kez kupayı kazandı.

San Siro'yu dolduran Real taraftarları büyük bir coşku yaşarken kameralara takılan bir görüntü dikkatli gözlerden kaçmadı.

Kupa töreni sırasında seremoni alanının hemen arkasında taraftarların yer aldığı bölümde açılan Türkiye bayrağı dikkat çekti.

16-05/29/resized_d19b3-ca36fa63bayrak.png

Real Madridli futbolcuların kupayı kaldıracağı sırada bir Türk taraftarın açtığı bayrağa görevliler müdahalede bulundu.

Yayıncı kuruluşun da saniye saniye ekranlara getirdiği bu görüntüler sonrası maçın spikeri Yalçın Çetin, seremoni alanında bayrak açmanın yasak olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN